اخبار برگزیده
1395/3/1 شنبه
معاون دانشگاه پیام نور کشور : راه اندازی مراکز نوآوری و رشد دانشگاه پیام نور در استانها

.

معاون پژوهشی و فناوری دانشگاه پیام نور کشور گفت: بسیاری از دانشگاه ها اکنون به فکر استفاده از شیوه آموزشی ترکیبی دانشگاه پیام نور هستند.
دکتر محمد علی کریمی در نشست با اعضای هیئت علمی، روسای مراکز و مدیران دانشگاه پیام نور استان فارس، با بیان اینکه 4 هزار عضو هیئت علمی در دانشگاه پیام نور فعالیت دارند که از این تعداد قریب به 2هزار عضو هیئت علمی استادیار به بالا می باشند، اظهارداشت: مراکز نوآوری و مراکز رشد دانشگاه پیام نور در استانها به زودی راه اندازی می شود. که در مرحله اول در استان فارس این مرکز در شیراز ایجاد خواهد شد.
معاون پژوهشی و فناوری دانشگاه پیام نورکشور، راه اندازی خبرگزاری یوپنا به عنوان خبرگزاری رسمی دانشگاه را بسیارمهم ارزیابی کرد و ابراز امیدواری نمود این خبرگزاری به عنوان بلندگوی رسمی دانشگاه پیام نور بتواند شرایط مناسبی برای انعکاس فعالیت های دانشگاه ایجاد نماید.
معاون معین دانشگاه پیام نور در استانهای فارس، هرمزگان، آذربایجان شرقی، اردبیل، یزد، البرز و تهران درباره تدبیر ریاست عالیه دانشگاه مبنی بر لزوم ایفای نقش بیشتر معاونین در قالب معاون معین نیز اظهارداشت: به دلیل کثرت و تنوع امورات در استانها و مشغله مدیریت کلان دانشگاه، حلقه های واسطه ای ایجاد شده تا از یک سو مسائل و مشکلات استانها به نحو مطلوب تر و با سرعت بیشتری به سازمان انتقال یابد و از سوی دیگر برنامه های مورد نظر دانشگاه با اشراف بیشتری در استانها اجرایی شود.
دکترکریمی همچنین ابراز امیدواری نمود آیین نامه مالی ارتباط با صنعت و آزمایشگاه ها و تفویضات به استانها هرچه سریعتر تدوین و ابلاغ شود. وی یادآور شد: از اعضای هیئت علمی که برای دانشگاه آورده مالی داشته باشند نیز حمایت مادی ومعنوی می کنیم.
وی با اشاره به ماموریت های سال جاری تعیین شده از سوی ریاست عالیه دانشگاه اظهارداشت: دانشگاه پیام نور ارتقای کیفیت، ماموریت گرایی و کارآفرینی را در دستور کار قرارداده است. البته ارتقای کیفیت به معنای این نیست که دانشگاه پیام نور تاکنون کیفیت آموزشی نداشته است و الان باید به دنبال کیفیت باشیم.
وی افزود: ارتقای کیفیت به معنای این است که راضی به شرایط فعلی نیستیم و به دنبال ارتقای کیفیت در همه حوزه ها حتی حوزه های پژوهشی، فرهنگی ، مالی و زیرساختی هستیم.
معاون پژوهشی دانشگاه پیام نور، در بحث ماموریت گرایی دانشگاه پیام نور نیز اظهارداشت: دانشگاه پیام نور از زمان تاسیس در سال1367 تاکنون در هیچ زمانی از ماموریت خود خارج نشده و شیوه آموزش ترکیبی نیمه حضوری خود را ادامه داده است. وی افزود: هدف از ماموریت گرایی این است که دانشگاه پیام نور ماموریت های جدیدی را می خواهد به ماموریت های قبلی خود اضافه کند.
دکترکریمی در بیان شیوه استاندارد آموزشی دانشگاه پیام نور تصریح کرد: شیوه آموزشی امروز دنیا را دانشگاه پیام نور از قریب 30 سال قبل آغاز کرده است. حتی الان دانشگاه های سنتی نیز به این نتیجه رسیده اند که شیوه سنتی استاد محوری آنان پاسخگوی نیاز آموزشی امروز نیست و بایستی از سایر روشهای آموزشی بر پایه محتوا محوری نیز استفاده نمایند.
معاون دانشگاه پیام نور درباره اهمیت پژوهش و کارآفرینی نیز اظهارداشت: اصولا دانشگاهها درحوزه کارآفرینی وظیفه اشتغال زایی ندارند، بلکه باید بستر لازم برای شکوفایی و آماده سازی دانش آموختگان خود را فراهم کنند که این بستراز طریق انجمن های علمی، شرکت های دانش بنیان، مراکز رشد و مراکز نوآوری فراهم می شود.
وی افزود: دانشگاه پیام نور شیراز جایگاه شایسته ای را در بین مجموعه مراکز کشور دارد و حتی مسئولین، اساتید و دانشجویان که بیرون از دانشگاه هم هستند با دیدار و رویت این مرکز به چنین موضوع اذعان داشته اند.
دکتر کریمی در بخش دیگری از سخنان خود اظهارداشت: جامعه در آینده به سمتی می رود که مدرک گرایی دیگر مهم نیست و کیفیت مبنای انتخاب محل تحصیل افراد برای تحصیل و جذب آنها در بازار کار خواهد بود. خوشبختانه دانشگاه پیام نور به دلیل کیفیت بالای متاثر از محتوا و آزمون های متمرکز، نگرانی برای جلب مخاطب از یکسو و آینده شغلی دانش آموختگان باسواد خود ندارد.
معاون دانشگاه پیام نور، حمایت از استعدادها و توانمندی های دانشجویان و اساتید را یکی از برنامه های مهم دانشگاه عنوان کرد و یاد آور شد: از ایده ها و فکرهای دانشجویی و اساتید که قابلیت مشارکت و حمایت دانشگاه را دارد، حمایت ویژه ای می نماییم.
دکتر کریمی همچنین یادآور شد: بایستی در امر برگزاری همایش ها و راه اندازی نشریات از انجمن های علمی بیرون از دانشگاه نیز استفاده کرد.
گفتنی است در ادامه این نشست اعضای هیئت علمی، مدیران و روسای مراکز و واحدها به بیان نظرات و پیشنهادات خود پرداختند.
 

 


 
امتیاز دهی
 
 

نسخه قابل چاپ
بيشتر