1398/5/14 دوشنبه
رئيس دانشگاه پيام نور استان فارس اعلام كرد:
4 شهريور آخرين زمان ثبت نام بدون آزمون كارشناسي دانشگاه پيام نور شهرهاي فارس

رئيس دانشگاه پيام نور استان فارس گفت: ثبت نام جديد مقطع كارشناسي بدون آزمون دانشگاه پيام نور آغاز و تا 4 شهريورماه ادامه دارد.
دكتر محمد حسن صيف در نشست صميمانه با كاركنان و مديران ستاد دانشگاه پيام نور استان فارس اظهارداشت: داوطلبان براي اطلاع از جزئيات ثبت نام، مزايا و توانمندي هاي دانشگاه پيام نور، اخذ مشاوره و ثبت نام به نزديكترين دانشگاه پيام نور در 40 شهر استان فارس مراجعه نمايند.
وي افزود: اين دانشگاه به عنوان بزرگترين دانشگاه دولتي، مزاياي ويژه اي براي تحصيل داوطلبان فراهم ساخته است كه از جمله آن مي توان به برگزاري كلاسهاي نيمه حضوري، كمترين شهريه در بين دانشگاه هاي شهريه اي و پرداخت به صورت تسهيلات قرض الحسنه، امكان انتخاب شهر محل سكونت به عنوان محل آزمون پاياني، استفاده از كلاسهاي الكترونيكي، تحصيل همزمان در دو رشته، آزمون هاي استاندارد و... اشاره كرد.
وي، ميزان بالاي قبولي فارغ التحصيلان كارشناسي دانشگاه پيام نور در آزمون هاي ورودي مقطع كارشناسي ارشد ودكتري دانشگاه هاي مادر و بزرگ را يكي از نشانه هاي سطح سواد بالاي فارغ التحصيلان دانشگاه پيام نور ذكر كرد ودرعين حال خاطرنشان كرد: سهم بسزايي ازميزان پذيرفته شدگان آزمون هاي وكالت وقضاوت متعلق به فارغ التحصيلان دانشگاه پيام نور است.
رئيس دانشگاه پيام نور استان فارس همچنين در بخش ديگري از سخنان خود، به فعاليت هاي انجام شده در طول يكسال اخير مديريتي دانشگاه پيام نور استان نيز اشاره كرد و يادآور شد: بحث استفاده از خرد جمعي از روز اول مديريت جديد در دستور كار قرار گرفت كه خوشبختانه اكثر تصميمات دانشگاه به صورت مشورتي اتخاذ شده است.
دكتر صيف با بيان اينكه برخي رشته ها منسوخ يا اشباع شده است، بر توسعه رشته هاي بين رشته اي در دانشگاه پيام نور استان فارس تاكيد كرد و اضافه كرد: با انعقاد تفاهم نامه با شوراي عالي كارفرمايي استان فارس، زمينه حضور دانشجويان در محيط هاي كارورزي فراهم شده است.