1398/5/26 شنبه
معرفی برگزیدگان مرحله استانی بیست وسومین دوره مسابقات قرآنی مراکز وواحدهای دانشگاه پیام نور استان فارس

برگزیدگان مرحله استانی بیست وسومین دوره مسابقات قرآنی مراکز وواحدهای دانشگاه پیام نور استان فارس در شهرستان استهبان معرفی شدند.

به گزارش روابط عمومی دانشگاه پیام نوراستان فارس، در آیین اختتامیه این مسابقات که با حضور 60 تن از برگزیدگان مرحله مقدماتی و از 18 شهرستان استان فارس برگزار شده بود، دکتر محمد حسن صیف  رئیس دانشگاه پیام نوراستان فارس در سخنانی با بیان اینکه قرآن چراغ راه انسان در تمام جنبه های زندگی  است،اظهارداشت: در مرحله مقدماتی بیست وسومین دوره مسابقات قرآنی دانشگاه پیام نور کشور در مرحله مقدماتی در مراکز وواحدهای استان فارس،  127 نفر از دانشجویان شرکت داشتند که 60نفر به مرحله استانی راه پیدا کردند.

وی افزود: برگزیدگان این مرحله به مرحله کشوری که به میزبانی دانشگاه پیام نوراستان کرمان در مهرماه سال جاری برگزار می شود، راه می یابند.

کمالی فرماندار استهبان نیز دراین نشست با ابراز خرسندی از میزبانی شهرستان قرآنی استهبان، از مسئولین برگزارکننده این مسابقات تقدیر کرد.

وی سطح برگزاری این مسابقات را بسیار بالا توصیف کرد و اظهارداشت: اگر برکت و رحمتی در شهرستان  استهبان هست به برکت همین قرآن است.

گفتنی است در پایان این مراسم برگزیدگان در بخشهای مختلف قرائت ترتیل،اذان، قرائت،دعا خوانی و... به شرح زیر معرفی و از آنان تجلیل شد.

رشته قرائت ترتیل  (خواهران)

فاطمه کایدی از نودان نفر اول

فریبا عقدکی از شیرازنفر دوم

زهرا محمدی گل برنجی از خاوران نفر سوم