1398/6/31 یکشنبه
پيام تبريك رئيس دانشگاه پيام نور استان فارس در آستانه آغاز سال تحصيلي جديد

پيام تبريك رئيس دانشگاه پيام نور استان فارس در آستانه آغاز سال تحصيلي جديد

همزمان با آغاز سال تحصيلي و هفته دفاع مقدس، رئيس دانشگاه پيام نوراستان فارس با صدور پيامي اين هفته را تبريك و بر ارائه خدمات باكيفيت به دانشجويان اين دانشگاه تاكيد كرد.
در بخشي از پيام دكتر محمدحسن صيف آمده است:
آغاز سال تحصيلي جديد و شروع دوباره محافل علم و انديشه ورزي را به جامعه دانشگاهي كشور، دانشجويان عزيز، اساتيد گرانقدر، كاركنان شريف و بويژه دانشجويان جديدالورود صميمانه تبريك عرض مي نمايم.
تقارن بهار علم و معرفت با هفته دفاع مقدس كه فضاي كشور به ياد و خاطره شهيدان سرافراز و ايثارگران قهرمان متبرك است، فرصت مغتنمي براي تجديد عهد و پيمان و ترسيم مسير حركت و پيشرفت بسوي اهداف مقدس اسلام و انقلاب و كشور است.
اميدوارم سال تحصيلي جديد سالي مملو از نشاط و پويايي علمي براي جامعه دانشگاهي كشور قرار گيرد.
مشاهده كليپ تصويري