1398/7/1 دوشنبه
استان فارس، مقام سوم فوتسال دختران دانشگاه پیام نور کشور شد

استان فارس، مقام سوم فوتسال دختران دانشگاه پیام نور کشور شد

در نهمین دوره رقابت فوتسال دختران دانشجوی دانشگاه پیام نور کشور ،تیم فوتسال استان فارس به مقام سوم دست یافت.

مدیر تربیت بدنی دانشگاه پیام نور استان فارس گفت: تیم فوتسال استان فارس پس از صعود به مرحله یک چهارم نهایی این مسابقات، در دیدار رده بندی با پیروزی 5 برصفر مقابل تیم اصفهان، به مقام سومی این رقابتها دست یافت.

محسن کریمی افزود: نهمین دوره این رقابت به مدت ۶ روز با حضور ۱۳ تیم در چهار گروه برگزار شد.

وی اضافه کرد: در دیدار فینال، تیم فوتسال دختران لرستان با پیروزی سه بر صفر برابر تیم چهارمحال و بختیاری توانست بر سکوی قهرمانی بایستد و دختران بختیاری نائب قهرمان شدند.

اعضای تیم فوتسال استان فارس عبارتند از مریم بویری،یاسمن سلطانی،مرضیه یزدان شناس، سحر پیروزی،امینه خان احمدی،زهرا همتی،مینا سلطانی،زهرا صمیمی،فاطمه رحیمی خالص،شقایق نوری زاده،راضیه رزمجویی،فریده شکوهی و همچنین مربی تیم سرکار خانم ستاره زارع و سرپرست تیم اسماء دشتستانی می باشند.