1398/7/1 دوشنبه
دانشجوی پیام نور شیراز به حرفه ای ترین مسابقات پاورلیفتینگ جهان دعوت شد

محمد رئیسی ورزشکار جوان شیرازی ودانشجوی دانشگاه پیام نور شیراز به عنوان اولین ایرانی به حرفه ای ترین و بالا ترین مسابقات پاورلیفتینگ جهان درکشور روسیه دعوت شد.

مدیر تربیت بدنی دانشگاه پیام نور استان فارس گفت: محمد رئیسی اولین ایرانی و جوان ترین ورزشکار این مسابقات است که 17 آذرماه  سال جاری در این رقابت ها در شهر مسکو شرکت می کند.

محسن کریمی افزود: محمد رئیسی   با 22 سال سن جوان ترین حرفه ای پاورلیفتینگ جهان است چرا که تا کنون هیچ ورزشکاری با 22 سال سن به این مسابقات دعوت نشده بود.

محمد رئیسی نیز در گفت وگو با روابط عمومی دانشگاه پیام نور استان فارس، از آقای مهدی زارع مربی خود، خانواده و همچنین از آقای منصور فرد مدیریت باشگاه فرد شیراز تشکر و قدردانی کرد و ابراز امیدواری نمود با یاری خداوند از این مسابقات سربلند بیرون آید.