1398/9/22 جمعه
رقابت3هزار و567 داوطب تحصیل در مقطع کارشناسی ارشد فراگیر دانشگاه پیام نورشهرهای فارس
برگزاری آزمون فراگیر کارشناسی ارشد در شیراز، کازرون،فسا و لارستان

3هزار و 567 داوطلب آزمون کارشناسی ارشد فراگیردانشگاه پیام نور امروز در شیراز،فسا،کازرون و لارستان به رقابت پرداختند.

رئیس دانشگاه پیام نور استان فارس درحاشیه بازدید از حوزه امتحانی شیراز، گفت:در بیستمین دوره آزمون فراگیر کارشناسی ارشد دراستان فارس 2هزار و 533 نفر در شیراز ، 505 نفر در فسا،293 نفر در کازرون و 236نفر درلارستان شرکت نمودند که از این تعداد 55 درصد شركت كنندگان خانم ها و 45 درصد را آقايان تشكيل ميدهند.

دکتر محمد حسن صیف با بیان اینکه نتایج این آزمون در هفته اول بهمن ماه اعلام خواهد شد، خاطرنشان کرد: پذیرفته شدگان از نیمسال دوم سال جاری در دانشگاه پیام نور مشغول به تحصیل خواهند شد.

وی به برخی از تسهیلات دانشگاه پیام نور برای پذیرفته شدگان نیز اشاره کرد و یادآور شد: دانشجویان پیام نور علاوه برامکان انتخاب دانشگاه شهر سکونت خود به عنوان محل ازمونهای پایان ترم، از وام شهریه قرض الحسنه نیز برخوردار خواهند بود.

رئیس دانشگاه پیام نوراستان ، برگزاری کلاسهای الکترونیکی و آزمون های میان ترم آنلاین را یکی دیگر از خدماتی عنوان کرد که دانشگاه پیام نور به دانشجویان مقطع ارشد خود ارائه می نماید.

منبع خبر:
 روابط عمومی استان

تصاویر برگزاری آزمون در لارستان

برگزاري ازمون كارشناسي ارشد فراگير در لارستان

دانشگاه پيام نور لارستان مجري برگزاري آزمون كارشناسي ارشد فراگير سال ۹۹
🔻اين واحد ميزبان ۲۳۶ داوطلب ، ۱۱۵ نفر مرد و ۱۲۱ زن در رشته هاي مختلف مي باشد.