1397/12/15 چهارشنبه
دکتر صیف تاکنون سرپرستی دانشگاه پیام نور فارس را برعهده داشت
انتصاب دکتر صیف به عنوان رییس دانشگاه پیام نور استان فارس

رییس دانشگاه پیام نور استان فارس منصوب شد.

دکتر محمدرضا زمانی رییس دانشگاه پیام نور کشور با صدور حکمی، دکتر محمدحسن صیف به عنوان رییس دانشگاه پیام نور استان فارس منصوب کرد.

دکتر صیف عضو هیئت علمی دانشگاه پیام نور تاکنون سرپرستی دانشگاه پیام نور فارس را برعهده داشت.

در بخشی از حکم دکتر زمانی آمده است: با عنایت به مراتب تعهد،شایستگی و تجارب ارزنده جنابعالی ،به موجب این حکم به عنوان رییس دانشگاه پیام نور استان فارس منصوب می شوید.

امید است با درایت و تدبیر،تلاش و همراهی همکاران و اعضای هیئت علمی در ارتقای جایگاه آموزشی،پژوهشی و فرهنگی آن استان و تحرک بخشیدن به فعالیت های مراکز و واحدهای تابعه اهتمام ورزید.

گفتني است دكتر محمدحسن صيف، عضو هيئت علمي دانشگاه پيام نور داراي سوابق متعدد علمي و مديريتي است كه از جمله آن مي توان به رياست دانشگاه پيام نور خرامه و مديرپژوهشي دانشگاه پيام نوراستان فارس اشاره كرد. از وي مقالات متعددي در نشريات داخلي و مجلات خارجي ISI منتشر شده است