1397/12/27 دوشنبه
درخشش دانشجوي دانشگاه پيام نور شيراز در مسابقه عكاسي سيما و منظر شهري

دانشجوي دانشگاه پيام نور شيراز در مسابقه عكاسي با موضوع سيما و منظر شهري استان فارس خوش درخشيد.
به گزارش روابط عمومي دانشگاه پيام نور شيراز ، عليرضا هاشمي دانشجوي رشته عكاسي اين دانشگاه در بخش عكس دانشجويي مسابقه عكاسي با موضوع سيما و منظر شهري استان فارس مقام برتر را كسب كرد.
در اين مسابقه كه با همكاري دانشگاه فني و حرفه اي استان فارس و در دو بخش دانشجويي و آزاد برگزار شد ، هاشمي همچنين در بخش دانشگاهي موفق به كسب لوح تقدير و سفير افتخاري دانشگاه پيام نور شد.
اين مسابقه با محوريت واكاوي اثرات مثبت و منفي سيما و منظر شهري بر جذب گردشگر ، شهر انسان محور ، شهر گردشگر مدار و شهر فرهنگي و همچنين جاذبه ها و چالشهاي سيما و منظر شهري در هتل بزرگ شيراز برگزار شد.