1398/3/1 چهارشنبه
مدیرکل فنی وحرفه ای استان فارس گفت: زمینه مناسب توسعه مهارت های فنی وحرفه ای برای دانشجویان دانشگاه پیام نور فراهم شده است.
توسعه مهارت های فنی وحرفه ای برای دانشجویان دانشگاه پیام نور دراستان فارس

دکتر کوشکی که به همراه دکتر صیف رئیس دانشگاه پیام نور استان فارس  ودکتر مظلومیان معاون دانشگاه پیام نور استان در جلسه ویدئو کنفرانس با حضور معاونین دانشگاه، روسای استانها و مسئولین سازمان فنی و حرفه ای سراسر کشور شرکت کرده بود، اظهارداشت: استان فارس پس از انعقاد تفاهم نامه دانشگاه با سازمان فنی حرفه ای کشور در دی ماه سال گذشته، زمینه های لازم را برای اجرایی شدن آن فراهم ساخته است.

وی اضافه کرد:رسیدن به اشتغال گام مهمی است که امیدواریم با برگزاری دوره های مهارتی برای دانشجویان دانشگاه پیام نوربه این مهم دست یابیم.

وی خاطرنشان کرد: درحال حاضر 90درصد کارآموزان در مراکز فنی وحرفه ای استان فارس، دانشجویان یا فارغ التحصیلان دانشگاه ها هستند.

دکتر صیف رئیس دانشگاه پیام نور استان فارس نیز درخصوص تفاهم نامه منعقد شده با سازمان فنی وحرفه ای کشور گفت: ارتقاء توان اشتغال پذیری دانشگاهها و توانمند سازی دانشجویان از اهداف این تفاهم نامه است و با عملی شدن آن، شاهد ارتقاء توان کارآفرینی و اشتغال زایی دانشجویان دانشگاه خواهیم بود.