1398/4/9 یکشنبه
دانشگاه پیام نور استان فارس، میزبان نخستین کنفرانس ملی علوم انسانی و توسعه

دکتر صیف خبر داد

دانشگاه پیام نور استان فارس، میزبان نخستین کنفرانس ملی علوم انسانی و توسعه

نخستین کنفرانس ملی علوم انسانی و توسعه روز جمعه 14 تیرماه در شیراز برگزار می شود.

دکترمحمد حسن صیف رئیس دانشگاه پیام نور استان فارس با بیان اینکه 426 مقاله به دبیرخانه کنفرانس دریافت و مورد ارزیابی قرار گرفته است، اظهارداشت: این کنفرانس با حمایت دانشگاه پیام نور کشور و تایید پایگاه استنادی علوم جهان اسلام (ISC) برگزار می شود.

وی محورهای این کنفرانس را الهیات،معارف اسلامی،علوم قرآن وحدیث، حقوق، علوم سیاسی،جغرافیا، زبان شناسی ،زبان وادبیات فارسی زبان وادبیات انگلیسی، زبان وادبیات عربی، مطالعات فرهنگی، جهانگردی و باستان شناسی، روانشناسی، علوم تربیتی،مشاوره و راهنمایی، آموزش وپرروش، علوم اقتصادی، مدیریت و حسابداری، امور بانکی و گمرکی، تاریخ وتمدن اسلامی، علوم اجتماعی، جامعه شناسی و فلسفه، توسعه اقتصادی، توسعه پایدار،توسعه گردشگری، توسعه ملی و... ذکر کرد.