1398/4/10 دوشنبه
دانشگاه پیام نور جهرم مرکز ممتاز و برتر در برگزاری آزمون سراسری

1397

دکتر خدایی معاون وزیرعلوم و رئیس سازمان سنجش آموزش کشور با ارسال لوح تقدیر خطاب به دکتر صیف رئیس دانشگاه پیام نور استان فارس، دانشگاه پیام نور جهرم را مرکز ممتاز و برتر در برگزاری آزمون سراسری سال 1397 معرفی کرد.

در بخشی از این لوح آمده است: بدین وسیله مراتب سپاس و قدردانی خود را از درایت و تدبیر جنابعالی که در تمشیت امور برگزاری  آزمون های سراسری  دانشگاه ها  و موسسات آموزش عالی  کشور در مقاطع مختلف تحصیلی  مبذول داشته اید، ابراز میدارم.

بدون تردید  مدیریت و دلسوزی  جنابعالی  به همراه تلاش شایسته دیگر همکاران خدوم  و ساعی  شما بخصوص نماینده  محترم  تام الاختیار در احراز رتبه ممتاز و انتخاب دانشگاه پیام نور مرکز جهرم  به عنوان یکی از مجموعه های برتر  در برگزاری  آزمون های  سراسری سال 1397  منشاء  بالندگی و ایجاد اطمینان ،آرامش  وباور در نزد قاطبه  داوطلبان  وجامعه نسبت به جایگاه  سازمان سنجش آموزش کشور بوده است.