1398/6/6 چهارشنبه
مراسم توديع و معارفه مسئول بسيج دانشجويي دانشگاه پيام نور شيراز برگزار شد
مسئول جديد بسيج دانشجويي دانشگاه پيام نور شيراز معرفي شد

مسئول جديد بسيج دانشجويي دانشگاه پيام نور شيراز معرفي شد

مراسم توديع و معارفه مسئول بسيج دانشجويي دانشگاه پيام نور شيراز برگزار شد.
مراسم توديع و معارفه مسئول بسيج دانشجويي دانشگاه پيام نور شيراز با حضور روساي دانشگاه پيام نور فارس ، مركز شيراز و مسئول ناحيه بسيج دانشجويي استان فارس در سالن ولايت اين دانشگاه برگزار شد.
به گزارش روابط عمومي دانشگاه پيام نور شيراز ، مراسم توديع و معارفه مسئول بسيج دانشجويي دانشگاه پيام نور شيراز با حضور محمد حسن صيف رييس دانشگاه پيام نور استان فارس، مهرداد احمدي رييس دانشگاه پيام نور شيراز ، حجت الاسلام والمسلمين حافظ ثابت مسئول نهاد رهبري دانشگاه پيام نور فارس، سعيد يوسفي فرمانده ناحيه بسيج دانشجويي فارس ، دوستدار مسئول فضاي مجازي سپاه فجر فارس و جمعي از اساتيد و دانشجويان بسيجي در سالن ولايت اين دانشگاه برگزار شد.
مهرداد احمدي رييس دانشگاه پيام نور شيراز به تشريح نقش و اهميت تشكل هاي دانشجويي و بويژه بسيج دانشجويي در بدنه دانشگاه پرداخت و افزود: انتظار مي رود بسيج دانشجويي ضمن حفظ جايگاه ارزشمند بسيج در ارتقاي سطح علمي، پژوهشي فرهنگي و اجتماعي دانشگاه تلاش نمايد.
وي ايمان،اخلاص،تلاش، تعهد و ايثار را از جمله ويژگيهاي بارز بسيجيان دانست و افزود:بسيج توانسته فرهنگ پايداري در جامعه بوجود آورد و اين فرهنگ بايد به عنوان يك الگو به قشرهاي مختلف جامعه انتقال داده شود .
رييس دانشگاه پيام نور شيرازافزود : بايد روحيه ارمان گرايي ، نقدگرايي ، متقاعد سازي ، تحليل درست ، تعاون و همكاري با انجمن هاي علمي، كانون هاي فرهنگي و تشكل هاي اسلامي در فضاي بسيج تقويت شود.
احمدي اضافه كرد: بسيج وظايف سنگيني در جامعه و بويژه دانشگاه بر عهده دارد ولي مهمترين وظيفه بسيج حفظ ارزشهاي انقلاب درجهت تبيين انديشه هاي اسلامي است.
سعيد يوسفي فرمانده ناحيه بسيج دانشجويي فارس نيز گفت: سطح علمي دانشگاه پيام نور بسيار بالاست و فرآيند آموزشي اين دانشگاه باعث خودساختگي دانشجويان اين دانشگاه در عرصه هاي مختلف شده است.
وي افزود: اهميت بسيج دانشجويي به تاثيري است كه بر روي جامعه مي گذارد و در اين دوره خطير بايد با بصيرت و هوشياري در راه اعتلاي اهداف مقدس نظام جمهوري اسلامي و تبيين فرامين مقام معظم رهبري (مد ظله العالي) در بين آحاد جامعه تلاش كنيم.
در پايان اين مراسم عليرضا نيك جو به عنوان مسئول بسيج دانشجويي شهيد شاهچراغي دانشگاه پيام نور شيراز معرفي و از زحمات محمد جواد سرومند تقدير و تشكر شد.