1398/8/4 شنبهرئيس دانشگاه پيام نور استان اعلام كرد:
8 آبان، آخرین مهلت ثبت نام فراگير كارشناسي ارشد دانشگاه پيام نور شهرهای فارس
*تسهيلات ویژه دانشگاه پيام نور براي متقاضيان تحصيل در مقطع كارشناسي ارشد

رئيس دانشگاه پيام نوراستان فارس گفت: داوطلبان ثبت نام درمقطع کارشناسی ارشد دانشگاه پیام نور(فراگیر) تا روز چهارشنبه 8 آبان ماه فرصت ثبت نام دارند.

به گزارش روابط عمومي دانشگاه پيام نور استان فارس ، دكتر محمدحسن صیف افزود: ثبت نام در بیش از 1000 رشته/محل دانشگاه پيام نور در سراسر كشور صورت مي گيرد كه 42 رشته/محل از اين تعداد مربوط به 11 مركز در استان فارس مي باشد.

وي، سايت اينترنتي سازمان سنجش (sanjesh.org) را به عنوان تنها محل ثبت نام داوطلبان اعلام كرد و درباره تبليغات موسساتي كه به تبليغ فراگير پرداخته و خود را نماينده دانشگاه پيام نور معرفي مي كنند، هشدار داد. اين مؤسسات دوره هاي تقويتي و آمادگي برگزار مي كنند و هيچگونه ارتباطي با دانشگاه پيام نور ندارند.

دکتر صیف يادآور شد: داوطلبان با مراجعه به سايت سازمان سنجش و مشاهده دفترچه و يا مراجعه به دانشگاه پيام نور در شهرهاي فارس، در رشته مورد نظر خود ثبت نام و سپس كتابهاي معرفي شده را تهيه ومطالعه نموده و در آزمون پاياني كه در روز 22 آذر ماه  برگزار مي شود، شركت مي نمايند.

وي، زمان آغاز تحصيل پذيرفته شدگان نهايي را نيمسال دوم سال تحصيلي 99-1398 (نیمه اول بهمن ماه) ذكر كرد وخاطرنشان ساخت: قبولي افراد در آزمون فراگير به صورت بررسي هنجاري (مقايسه معدل آزمون فراگير ومعدل كارشناسي متقاضيان)، انجام مي پذيرد و ملاک پذیرش ،کسب نمره خاصی نیست. البته در صورتی که داوطلب در آزمون فراگیر پذیرفته شود، دروسی که  نمره بالای 12 کسب کرده است به عنوان دروس گذرانده شده مقطع ارشد محاسبه خواهد شد.

رئيس دانشگاه پيام نور استان فارس خاطرنشان كرد: با توجه به اينكه پرداخت هزينه ثبت نام به صورت اينترنتي انجام مي شود لازم است داوطلبان با كارت هاي بانكي عضو شبكه شتاب با مراجعه به سايت سنجش كشور نسبت به واريز مبلغ 800هزار ريال بابت خرید کارت اعتباری اقدام نمایند.

صیف ادامه داد: اگر رشته مورد نظر داوطلب در مراكز استان فارس وجود نداشته باشد، متقاضي ميتواند در رشته هاي ساير مراكز دانشگاه پيام نور سراسر كشور ثبت نام كند.همچنين داوطلباني كه در دانشگاه پيام نور خارج از شهر خود پذيرفته شوند، مي توانند در بخشي از كلاسها  به صورت الكترونيكي حضور يافته وامتحانات پايان ترم خود را در نزديكترين دانشگاه پيام نور به محل سكونت خود بدون هيچ محدوديتي بگذرانند.

رئيس دانشگاه پيام نور استان فارس خاطرنشان كرد: با توجه به نظام آموزشي استاندارد و منعطف دانشگاه پيام نور ، براي همه دروس كلاس تشكيل شده اما شركت دانشجويان در كلاسهاي درس تئوري، الزامی نیست كه اين امر يكي از تسهيلات ايجاد شده براي افراد شاغل،زنان خانه دار و ساير متقاضياني است كه قصد دارند در كنار ساير فعاليت هاي خود به تحصيل نيز ادامه دهند.

دكترصیف همچنين يادآور شد:علاوه برتقسط شهريه دانشجويان، امكان پرداخت کل شهریه دوره تحصیلی با استفاده از تسهیلات قرض الحسنه براي دانشجويان پذيرفته شده وجود خواهد داشت.

رئیس دانشگاه پیام نور فارس  با بیان اینکه پذیرفته شدگان از معافیت تحصیلی نظام وظیفه برخوردار خواهند بود، یادآور شد: مدرک دانشگاه پیام نور به عنوان بزرگترین دانشگاه دولتی ایران، دارای ارزش استخدامی در داخل کشور و امکان ترجمه و ادامه تحصیل درخارج از کشور است.