1398/8/14 سه‌شنبه
قرآن پژوهان استان فارس در جشنواره کشوری قرآن وعترت دانشگاه پیام نور کشور خوش درخشیدند
درخشش قرآن پژوهان استان فارس در جشنواره کشوری قرآن وعترت دانشگاه پیام نور کشور

در مرحله کشوری بیست و سومین جشنواره قرآن و عترت دانشگاه پیام نور کشور که امروز در کرمان به پایان رسید، دانشجویان دانشگاه پیام نور استان فارس به چند رتبه برتر دست یافتند.

مدیر فرهنگی و دانشجویی دانشگاه پیام نور استان فارس گفت:  دراین مسابقات  حلیمه حیدری در رشته نمایشنامه نویسی مقام اول، محمدرضا ابوالحسینی در رشته معارفی  آشنایی با سیره معصومین(ع)  مقام اول، زهرا بخشی در رشته معارفی صحیفه سجادیه مقام اول، محمد امین تقی زاده در رشته اذان مقام اول، علی رضا کشاورزی در رشته حفظ 20 جزء مقام سوم،و میلاد عظیمی در رشته قرائت تحقیق به مقام سوم دست یافتند.

فرزانه ارفعی افزود: بیست و سومین جشنواره قرآن و عترت دانشگاه پیام نور ۱۲ تا ۱۴ آبان به میزبانی استان کرمان برگزار و ۲۱۲ نفر از منتخبان استانی در بخش‌های ششگانه آوایی، ادبی، فناوری، پژوهشی، معارفی و هنری جشنواره  رقابت کردند که در پایان رقابت‌ها ۸۰ نفر به عنوان برتر اول تا سوم دست یافتند.