1398/9/9 شنبه
جشن استقبال از دانشجويان ورودي جديد دانشگاه پيام نور شيراز برگزار شد

جشن استقبال از دانشجويان ورودي جديد در سالن آمفي تئاتر دانشگاه پيام نور شيراز برگزار شد.
به گزارش روابط عمومي دانشگاه پيام نور شيراز ، دكتر مهرداد احمدي رييس دانشگاه پيام نور شيراز ضمن خير مقدم به دانشجويان ورودي جديد ، به تشريح دستاوردها و توانمنديهاي دانشگاه پيام نور پرداخت و افزود: دانشگاه پيام نور همواره جزء دانشگاههاي برتر كشور در زمينه هاي مختلف آموزشي ، علمي ، پژوهشي و فرهنگي بوده است.
وي گفت: جايگاه دانشجو جايگاه حساس و ويژه اي است و دانشگاه محل رشد استعداد و آموختن مهارت هاي زندگي است كه همواره بايد مورد تاكيد مراكز علمي و تربيتي باشد.
حجت الاسلام والمسلمين حافظ ثابت مسئول دفتر نهاد رهبري دانشگاه پيام نور استان فارس ضمن تاكيد بر جايگاه رفيع دانشجو افزود: دانشجويان به عنوان امانت در محيط دانشگاهي بايد توسط متوليان امر به سمت علم آموزي و تهذيب نفس هدايت شوند.
معرفي مديران گروه ، تقدير از دانشجويان نخبه علمي، فرهنگي و ورزشي ، معرفي تشكلهاي بسيج دانشجويي ، انجمن هاي علمي، كانون هاي فرهنگي به همراه اجراي نماهنگ و موسيقي زنده از ديگر بخشهاي اين مراسم بود.