1398/9/16 شنبه
رئيس دانشگاه پيام نور استان فارس با صدور پيامي فرا رسيدن  16 آذر روز دانشجو را به همه دانشجويان به ويژه دانشجويان دانشگاه پيام نور دراستان فارس تبريك گفت.
پیام تبریک رئیس دانشگاه پیام نور فارس به مناسبت روز دانشجو

پیام تبریک رئیس دانشگاه پیام نور فارس به مناسبت روز دانشجو

در پیام دکتر محمد حسن صیف آمده است: دانشجو ودانشگاه به عنوان مغز متفكر جامعه مي تواند جامعه اسلامي ما را به مسير پيشرفت وتعالي رهنمون سازد.

شانزده آذر نماد بيداري انسان‌هايي آگاه بر تاريكي‌هاي زمانه خويش و نماد هميشه در صحنه و هوشيار بودن دانشجو و دانشگاه در تمامي تحولات كشور است. طاغوت و سياهي، ظلم و بيداد تا دل‌هاي روشن در ميان نباشد از ميان نمي‌رود.

دانشجويان پيام نور استان فارس نيز همگام با همه دانشجويان كشور گام هاي مهم واستواري را در راه توسعه وپيشرفت علمي ايران اسلامي برداشته اند كه اميدواريم با ايجاد زيرساخت هاي لازم،شاهد حضور پررنگ تر دانشجويان در عرصه هاي مختلف علمي،فرهنگي واجتماعي كشور باشيم.

*لازم به ذكر است روز دانشجو، در ايران به ۱۶ ماه آذر اطلاق مي‌شود. اين روز، به ياد سه دانشجو كه هنگام اعتراض به ديدار رسمي ريچارد نيكسون نايب رئيس جمهور وقت ايالات متحده آمريكا و همچنين از سرگيري روابط ايران با بريتانيا، در تاريخ ۱۶ آذر ۱۳۳۲ (حدود چهار ماه پس از كودتاي ۲۸ مرداد همان سال) در دانشگاه تهران كشته شدند، گرامي داشته مي‌شود.

وقايع آذر ۱۳۳۲، نمايانگر واكنش دولت كودتا به فعاليتهاي دانشجويي بود و به دنبال آن سركوب نظامند تمامي اشكال ديگر مخالفتها، روي داد.