1398/9/16 شنبه
سي وچهارمين جشنواره ملي قرآن و عترت به ميزباني دانشگاه آزاد اسلامي شيراز برگزارشد
درخشش قرآن پژوهان دانشگاه پيام نور با كسب 12 مقام برتر جشنواره ملي قرآن وعترت دانشجويان كشور

قرآن پژوهان دانشگاه هاي پيام نور كشور موفق به كسب 12 مقام برتر از سي و چهارمين جشنواره ملي قرآن و عترت د انشجويان كشور شدند.
مديركل فرهنگي ودانشجويي دانشگاه پيام نور در حاشيه آيين اختتاميه سي وچهارمين جشنواره ملي قرآن و عترت كه به ميزباني دانشگاه آزاد اسلامي شيرازبرگزارشده بود، گفت: دانشگاه پيام نور درمسابقات امسال موفق به كسب 6 مقام اول،2 مقام دومي و 4 مقام سوم شد.
دكتر محمدي با تبريك اين موفقيت ارزنده به جامعه بزرگ دانشگاه پيام نور،يادآور شد: ميزان رتبه هاي برتر كسب شده در مسابقات امسال سه برابر سال گذشته است.
مراسم اختتاميه سي و چهارمين جشنواره ملي قرآن و عترت دانشجويان در رواق دارالذكر حرم مطهر حضرت شاهچراغ(ع) با حضور مسئولان كشوري دانشگاه هاي مختلف و 20 خانواده شهداي قرآني استان فارس برگزار و از نفرات برتر در بخش هاي معارفي، ادبي، هنري و پژوهشي و شفاهي تقدير شد. در اين آيين، علاوه بر مديركل فرهنگي ودانشجويي دانشگاه پيام نور كشور، دكتر صيف رئيس دانشگاه پيام نور استان فارس و چند تن از مديران ستاد استان نيز حضور داشتند.
نفرات برتر اين مسابقات بدين شرح است:
در رشته تحقيق مهدي شايق از دانشگاه پيام نور رتبه اول
در رشته ترتيل حسين خسروي از دانشگاه پيام نور رتبه اول
در رشته حفظ 5 جزء، مصطفي نعيماوي از دانشگاه پيام نور رتبه دوم
رشته حفظ 10 جزء: سيدمهدي صفوي از دانشگاه پيام نور رتبه سوم
رشته دعاخواني:ابوالفضل اروج زاده از دانشگاه پيام نور رتبه اول
بخش پرسمان معارفي: مهران ابراهيمي از دانشگاه پيام نور رتبه اول
بخش آشنايي با صحيفه سجاديه : حميد سماوي از دانشگاه پيام نور رتبه سوم
در بخش خواهران نيز دانشجويان پيام نور موفق به كسب چند مقام برتر شدند.
رشته حفظ 10 جزء: رقيه خزعلي زاده از دانشگاه پيام نور رتبه اول، ليلا شاهي از دانشگاه پيام نور رتبه سوم
رشته حفظ كل:مينا چشم سبز از دانشگاه پيام نور رتبه اول
رشته دعاخواني:رحميه السادات حسيني از دانشگاه پيام نور رتبه دوم