1398/9/18 دوشنبه
ارائه جدیدترین اختراعات اساتید و دانشجویان دانشگاه پیام نور فارس در نمایشگاه دستاوردهای پژوهشی استان

در نمایشگاه دستاوردهای پژوهشی دانشگاه ها و مراکز آموزش عالی استان فارس که از صبح امروز در شیراز آغاز شده است، جدیدترین دستاوردهای پژوهشی، اختراعات و موفقیت های دانشگاه پیام نور فارس به نمایش گذاشته شد.

به گزارش روابط عمومی دانشگاه پیام نور استان فارس، دراین نمایشگاه اختراعات متعددی از سوی دانشجویان واساتید مراکز وواحدهای استان فارس در معرض دید علاقمندان قرار گرفته است که از جمله آن ها می توان به  ساخت الكترود و دستگاه كنترل ترانزيستور اثر ميداني حساس به يون ( ISFET)، بورد ديجيتال اتوماتيك با كنترل به صورت بدون سيم، دستگاه پتانسيوستات و گالوانوستات(PGSTAT)، پمپ هموژنايزر، انواع نانو کود گیاهی، میزخاتم و صنایع دستی ، دستگاه استخراج نفت و... اشاره کرد.