كوچك يا بزرگ كردن بخش :.منو اشيا عمودي
بازديدها
ورود
كوچك يا بزرگ كردن بخش :.
1401/6/13 یکشنبه دستورالعمل ثبت نام پذیرفته‌شدگان آزمون سراسری مقطع کارشناسی ارشد ناپیوسته سال تحصیلی 1402-1401
1-زمانبندی ثبت‌نام:
  • ثبت نام غیرحضوری از تاریخ 13/6/1401 لغایت 18/6/1401
  • ثبت نام حضوری از تاریخ 13/6/1401 لغایت 18/6/1401
  • تاریخ درخواست مهمان از 13/6/1401 لغایت 18/6/1401
  • انتخاب واحد از تاریخ 14/6/1401 لغایت 19/6/1401
ضمناً روند ثبت نام به شرح ذیل است:
2- ثبت نام اولیه برای کلیه پذیرفته‌شدگان این دوره برای نیمسال اول 1402-1401 به صورت غیرحضوری بوده و پذیرفته‌شدگان گرامی لازم است با مراجعه به سامانه گلستان به آدرس: https://reg.pnu.ac.ir  از نحوه نام نویسی آگاهی یابند.
3-پذیرفته‌شدگان پس از ورود به سامانه در مهلت اعلام شده و با مطالعه صفحه ورودی می‌توانند با استفاده از شناسه کاربری و گذرواژه (در صفحه اول سایت فوق الذکر در زمان ثبت نام اعلام می‌گردد) وارد سامانه آموزشی گلستان شوند.
 4-پذیرفته‌شدگان لازم است اسکن مدارک ذیل را در قالب jpg یا jpeg و با حجم هر فایل حداکثر 250 کیلو بایت تهیه و در هنگام ثبت نام غیرحضوری بارگذاری نمایند.
-تصویر صفحه اول و صفحه توضیحات شناسنامه
-تصویر کارت ملی (پشت و رو)
-عکس رنگی با زمینه روشن
-مدرک مشخص کننده وضعیت نظام وظیفه (ویژه آقایان)
-تصویر مدرک کارشناسی (برای دارندگان مدرک کارشناسی ناپیوسته لازم است مدرک کاردانی نیز ارائه گردد).

5-دانشجو پس از ثبت نام اولیه و بارگذاری مدارک مورد نیاز، جهت تشکیل پرونده در زمان تعیین شده به محل قبولی مراجعه و نسبت به تشکیل پرونده اقدام نماید.

پس از طی مراحل مذکور، امکان اخذ شماره دانشجویی، واریز شهریه، مهمان و در نهایت انتخاب واحد فراهم می‌گردد.
7-دانشجویان ملزم به تحصیل در کد قبولی اعلام شده می‌باشند و تغییر آن امکان‌پذیر نیست.
8-پذیرفته شدگان برای تقاضای تاییدیه تحصیلی الکترونیکی از مدرک کارشناسی، وارد لینک http://estelam.msrt.ir شده و پس از تقاضای تاییدیه تحصیلی کدپیگیری را در سامانه گلستان ثبت نمایند. برای این منظور لازم است شماره تلفن همراه به نام پذیرفته شده در سامانه اپراتور تلفن همراه ثبت شده باشد. در مواردی که امکان دسترسی به اطلاعات تاییدیه تحصیلی الکترونیک میسر نیست، اخذ تاییدیه، همانند سال های قبل از طریق مکاتبه و یا سامانه سجاد انجام شود.
9-1- آن دسته از پذیرفته شدگانی که به هنگام ثبت نام و شرکت در این آزمون دانشجوی سال آخر بوده‌اند و حداکثر تا تاریخ 31/6/1401 فارغ التحصیل شوند، دانشجوی سال آخر شناخته شده و لازم است معدل مندرج در مدرک فارغ التحصیلی یا میانگین کل واحدهای گذرانده آنان براساس 0 تا 20 تا تاریخ 30/11/1400 با معدل ثبت شده در فایل اطلاعات یکسان باشد، در صورت مغایرت از آنان ثبت نام موقت بعمل آید. و موارد مغایرت تا تاریخ 30/7/1401 به مرکز سنجش و آزمون اعلام گردد.
14- طبق بند 1، 2 و 3 «پیوست شماره 5» آئین نامه آموزشی مصوب 10/8/1400 شورای دانشگاه، پذیرفته‌شدگانی که درس‌های جبرانی (اعلام شده توسط گروه آموزشی) مربوط را در دوره کارشناسی نگذرانده اند موظف به انتخاب دروس  جبرانی  در  نیمسال اول 1402-1401 می‌باشند.
15-پذیرفته‌شدگان کدرشته‌های امتحانی 1103 (سنجش از دور و سیستم اطلاعات جغرافیایی) و 1148 (رشته مدیریت امور شهری) می‌بایست واجد شرایط اعلام شده در دفترچه راهنمای (شماره 1) شرکت در آزمون ورودی دوره‌های کارشناسی ارشد ناپیوسته سال 1401 باشند و در غیر اینصورت می‌بایست از ثبت‌نام آن دسته از داوطلبانی که شرایط مربوط را دارا نمی‌باشند، ممانعت بعمل آمده و فهرست اسامی آنان با درج علت، حداکثر تا تاریخ 30/7/1401 به مرکز سنجش و آزمون اعلام شود.

16-پذیرفته‌شدگان لازم است حداکثر تا تاریخ 31/6/1401 در مقطع قبل فارغ‌التحصیل شوند.
16-1- بدیهی است از ثبت نام کسانی که تا تاریخ فوق فارغ‌التحصیل نمی‌شوند، ممانعت به عمل آید.
16-2-ثبت نام از پذیرفته شدگانی که همه واحدهای درسی آنان تا 31/6/1401 با موفقیت به اتمام برسد ولی زمان اعلام فراغت از تحصیل آنان به هرعلت تا 30/8/1401 باشد، بلامانع است.
16-4-پذیرفته شدگانی که به دلیلی قادر به ارائه اصل مدرک کارشناسی نمی باشند، لازم است اصل گواهی تایید شده توسط دانشگاه با محتوای فرم «شماره 2 پیوست» را ارائه نمایند که در آن قید شده باشد اشتغال به تحصیل نامبرده مورد تایید وزارت علوم، تحقیقات و فناوری و یا وزارت بهداشت، درمان و آموزش پزشکی و یا شورای عالی انقلاب فرهنگی می باشد.
16-5- درخواست پذیرفته‌شدگانی که دارای مدرک کارشناسی معادل یا با ارزش استخدامی می‌باشند مطابق «بند 2-8 بخش ب» دستورالعمل ثبت نام سازمان سنجش و آموزش کشور و مقررات ابلاغی بررسی و در صورت داشتن شرایط برای تایید اداره کل آموزش عالی غیردولتی وزارت عتف، به اداره کل خدمات آموزشی ارسال شود.
17- برای دانشجویانی که از معافیت تحصیلی استفاده می‌نمایند مطابق بند 6 دستورالعمل سازمان سنجش آموزش کشور و  «مقررات وظیفه عمومی» مندرج در صفحات 20 و 21 دفترچه راهنمای ثبت نام و شرکت در آزمون ورودی دوره کارشناسی ارشد سال 1401 بررسی و اقدام لازم صورت پذیرد. پذیرفته شدگان لازم است برای درخواست معافیت تحصیلی به سایت مربوط به آدرس sakha.epolice.ir  یا به دفاتر خدمات الکترونیک پلیس+10 مراجعه و در خواست معافیت تحصیلی نمایند.
18-اتباع خارجی پذیرفته شده می‌بایست مطابق «بند د دستورالعمل سازمان سنجش و آموزش کشور» و «شرایط و ضوابط ثبت نام اتباع خارجی مندرج در صفحات 22 و 23 دفترچه راهنمای ثبت نام و شرکت در آزمون ورودی دوره کارشناسی ارشد سال 1401 واجد شرایط لازم باشند و با توجه به جدول مربوط به مناطق ممنوعه مبادرت به انتخاب رشته نمایند و در صورت قبولی در رشته/ مرکز ممنوعه مجاز به ادامه تحصیل نمی‌باشند.
یادآوری: اتباع غیرایرانی مقیم جمهوری اسلامی ایران که دارای اقامت قانونی و مدرک کارشناسی معتبر از دانشگاه‌های داخلی (ایران) می‌باشند مجاز به ثبت نام در دوره های کارشناسی ارشد ناپیوسته بوده و در صورت شرکت اتباع غیرایرانی مقیم سایر کشورها، پذیرش آنان «کان لم یکن» تلقی می‌گردد. همچنین لازم است اتباع غیر ایرانی برای تایید ثبت نام و اخذ ویزای تحصیلی به مرکز قبولی خود مراجعه نمایند.