1400/10/13 دوشنبه
بزرگداشت دومين سالگرد شهادت سردارسليماني در دانشگاه پيام نور فارس
مراسم گراميداشت دومين سالگرد شهادت سردار قاسم سليماني در دانشگاه پيام نور استان فارس برگزار شد.

به گزارش روابط عمومي دانشگاه پيام نور فارس، دراين مراسم كه دردهه فاطميه و با برگزاري زيارت عاشورا همراه بود، حجت الاسلام ثابت، مسئول دفتر نهاد نمايندگي ولي فقيه در دانشگاه پيام نور استان فارس به بيان برخي از سجايا و ويژگي هاي اخلاقي و رفتاري سردار دلها پرداخت.
وي در ابتداي سخنان خود به اين جمله رهبرمعظم انقلاب كه فرمودند'' سردار شهيد عزيز را با چشم يك مكتب، يك راه، يك مدرسه ي درس آموز نگاه كنيم'' اشاره كرد ودراين خصوص اظهارداشت: سردار سليماني به عنوان يك مكتب براي ما محسوب مي شود چون از زماني كه خودش را شناخت، جز در مسير اسلام و خدا حركت نكرده است.
وي، پيروي از خط ولايت، باورمندي و اعتقاد راسخ، جلب حداكثري و دفع حداقلي، عمل درست در ميدان را از جمله ويژگي ها و ابعاد مهم شخصيتي اين سردار فداكار اسلام عنوان كرد