1401/12/23 سه‌شنبه
دانشگاه پیام نور جهرم میزبان دوازدهمین همایش ملی فیزیک
 رئیس دانشگاه پیام نور استان فارس از برگزاری دوازدهین همایش ملی فیزیک به میزبانی دانشگاه پیام نور جهرم خبر داد.

به گزارش روابط عمومی دانشگاه پیام نور استان فارس دکتر محسن جاجرمی زاده با بیان اینکه این همایش با همکاری پایگاه استنادی علوم و فناوری جهان اسلام(ISC) برگزار می شود گفت: دوازدهمین همایش فیزیک دانشگاه پیام نور به صورت مجازی و در تاریخهای ۲۷ و ۲۸ اردیبهشت ۱۴۰۲ مقالات برتر اساتید و محققان سراسر کشور در حوزه علم فیزیک را معرفی خواهد کرد.
وی محورهای این همایش را فیزیک کاربردی،فیزیک نظری،نجوم و اختر فیزیک،فیزیک گرانش و کیهان شناسی،فیزیک ذرات بنیادی و نظریه میدانها،فیزیک حالت جامد و آماری،فیزیک اتمی و ملکولی،اپتیک و فوتونیک ،فیزیک هسته ای، نانو فیزیک و تمام موضوعات مربوط به فیزیک عنوان کرد و افزود: آخرین مهلت ثبت نام و ارسال مقالات ۲۶ فروردین ۱۴۰۲ خواهد بود.
وی تاکید کرد: علاقه مندان علاوه بر مکاتبه و تماس با دانشگاه پیام نور مرکز جهرم می توانند به پایگاه اینترنتی این رویداد علمی به آدرس www.physconf.ir مراجعه نمایند.