1399/5/1 چهارشنبه
کسب مقام اول دانشگاه پیام نور رستم در تبادل موافتنامه اعتبار توازن استانی در بین مراکز و واحدهای پیام نور استان فارس

دانشگاه پیام نور واحد رستم موفق به کسب مقام اول استانی در خصوص جذب تبادل موافتنامه اعتبارات توازن در سال ۹۸ گردید.

رئیس دانشگاه پیام نور واحد رستم در این باره گفت:با پیگیری های صورت گرفته و مساعدت فرماندار شهرستان و معاونت عمرانی فرماندار و همچنین همکاری های سازمان برنامه و بودجه استان،  با اختصاص ۵۰۰ ملیون تومان اعتبار از محل توازن در سال98 موافقت شد.

دکتر جواد رنجبر افزود: در راستای تحقق اصل ۴۸ قانون اساسی مبنی بر استفاده متوازن از امکانات کشور برای تقویت مناطق کمتر توسعه یافته توانستیم در سال ۹۸ اعتبار مناسبی جهت تکمیل پروژه حصارکشی و تسطیح محوطه دانشگاه جذب کنیم.

وی خواستار توجه و مساعدت بیشتر مسوولین محترم شهرستان و استان جهت ارتقای دانشگاه پیام نور واحد رستم به عنوان تنها مرکز آموزش عالی این  شهرستان شد.