1399/10/12 جمعه
بازديد عضو كمسيون فرهنگي مجلس از نحوه برگزاري هشتمين آزمون استخدامي دستگاه هاي اجرايي

عضو كمسيون فرهنگي مجلس شواري اسلامي از نحوه برگزاري هشتمين آزمون استخدامي دستگاه هاي اجرايي در دانشگاه پيام فيروزآباد بازديد كرد.
به گزارش روابط عمومي دانشگاه پيام نور مركز فيروزآباد ، نماينده مردم شهرستان هاي فيروزآباد، قيروكارزين و فراشبند ، جانشين فرمانده سپاه شهرستان و نماينده و بازرس سازمان سنجش در بازديد از هشتمين آزمون استخدامي دستگاه هاي اجرايي در حوزه هاي اين شهرستان و دو شهرستان ديگر كه همزمان با سراسر كشور برگزار شد از نحوه چگونگي و روند اين آزمون نظارت شد.
محمد مهدي فروردين در حاشيه اين بازديد اظهار داشت:از دانشگاه پيام نور فيروزآباد كه ميزبان برگزاري آزمون چهار شهرستان بوده در اين شرايط كرونايي با رعايت تمامي پروتكل هاي بهداشتي در فضايي مناسب و امن اين آزمون را برگزار كردند، تشكر مي كنم و اميدوارم نيروهاي شايسته و كارآزموده و با علم و آگاهي لازم در اين آزمون پذيرفته شوند و به حل مسايل اجرايي استان و كشور كمك كنند.
نماينده مردم شهرستانهاي فيروزآباد،قيروكارزين و فراشبند افزود:اين آزمون كه به صورت مشترك و فراگير براي جذب نيرو در دستگاه هاي اجرايي برگزار مي شود، زمينه جذب و بكارگيري آنها در دستگاه هاي اجرايي فراهم مي آيد.
به گزارش اين روابط عمومي ،هشتمين آزمون استخدامي دستگاه هاي اجرايي در شهرستان فيروزآباد همزمان با سراسر كشور ۱۱ و ۱۲ ديماه برگزار شده تا در مراحل مختلف شاهد جذب نيروهاي مورد نياز در ۱۳ دستگاه اجرايي باشيم.
دانشگاه پيام نور مركز فيروزآباد پنج شنبه و جمعه ميزبان ۲ هزار و ۳۰ داوطلب از شهرستانهاي فيروزآباد، كوار، فراشبندو بخش ميمند مي باشد.
۷۱۵پسر و هزار ۳۱۵ دختر در دانشگاه پيام نور مركز فيروزآباد و ۵ مدرسه در سطح شهر در دو نوبت صبح ۱۱ و ۱۲ ديماه به رقابت مي پردازند.
هشتمين آزمون متمركز استخدامي دستگاه هاي اجرايي پنج شنبه با هزار و ۳۵ نفر و جمعه ۹۵۵ نفر با رعايت پروتكل هاي بهداشتي و فاصله گذاري اجتماعي برگزار كه تدابير لازم در اين زمينه انديشيده شده است.
لازم به ذكر است دو ماه پس از برگزاري اين آزمون نتايج اوليه اعلام خواهد شد تا مراحل مصاحبه و گزينش به انجام برسد.