1401/9/2 چهارشنبه
گردهمايي سراسري دانشجويان بسيجي استان فارس
دانشگاه پيام نور شيراز ميزبان گردهمايي 1000 نفري از دانشجويان بسيجي استان فارس

گردهمايي سراسري دانشجويان بسيجي استان فارس به مناسبت سالروز تشكيل بسيج دانشجويي در تالار غدير دانشگاه پيام نور شيراز برگزار شد.
در اين برنامه كه با حضور آيت الله دژكام نماينده ولي فقيه در استان فارس، سردار يدلله بوعلي فرمانده سپاه فجر استان، دكتر محمد هادي ايمانيه استاندار فارس،دكتر محسن جاجرمي زاده رئيس دانشگاه پيام نور استان فارس، يوسفي مسئول بسيج دانشجويي استان و همچنين روساي دانشگاه هاي استان فارس برگزار شد، علاوه بر سخنراني، برنامه هايي نظير خوانش سرود همگاني، تقدير از حوزه و پايگاه هاي برتر در جشنواره مالك اشتر نيز تجليل به عمل آمد.
در حاشيه اين مراسم ، آيت ا... دژگام امام جمعه شيراز و دكتر ايمانيه استاندار فارس با حضور در جمع دانشجويان به سئوالات آنان پاسخ گفتند.
در انتهاي اين مراسم استاندار فارس به همراه سردار بوعلي فرمانده سپاه فجر استان در مقبره شهداي گمنام حضور يافته و از نزديك در جريان روند احداث يادمان شهدا قرار گرفتند.
آيت ا.. دژكام نماينده محترم ولي فقيه در استان فارس در جمع دانشجويان بسيجي گفت: جهاد تبيين فريضه فوري است اهل دانش آن را بايد تبيين كند و مسئوليتي است كه دانشجويان مي بايست آن را به نحو احسن انجام دهند.
سردار بوعلي فرمانده سپاه فجر استان فارس نيز دراين مراسم افزود: در شرايط امروز جامعه، دانشجويان بسيجي بايد بيش از پيش ايفاي نقش كنند و مطمئن باشند كه توطئه دشمنان و تجزيه طلبان اينبار نيز با هوشياري مردم همچون دفعات قبل خنثي خواهد شد.
در ادامه استاندار فارس گفت: بسيجيان فارس به حضور در جبهه هاي نبرد اكتفا نكردند و امروز در عرصه هاي علم و سازندگي نيز مي درخشند.
وي افزود: حضور پر رنگ بسيجيان در نقاط مختلف فارس سبب اميد آفريني در جامعه شده است و اقداماتي همچون آبرساني به روستا ها، اجراي آسفالت روستايي و جاده اي و حضور جهادي در ايام كرونا در بيمارستان و كارخانه هاي توليد ماسك گواه اين موضوع است.