1401/9/14 دوشنبه
آيين معارفه سرپرست جديد دانشگاه پيام نور مركز استهبان برگزار شد
رئيس دانشگاه پيام نور استان فارس در مراسم معارفه رئيس جديد مركز استهبان:وظيفه اساتيد دانشگاه، تزريق اميد به جامعه خصوصا نسل جوان است

رئيس دانشگاه پيام نور استان فارس در مراسم معارفه رئيس جديد مركز استهبان:
وظيفه اساتيد دانشگاه، تزريق اميد به جامعه خصوصا نسل جوان است

رئيس دانشگاه پيام نور استان فارس در مراسم معارفه رئيس جديد مركز استهبان:
وظيفه اساتيد دانشگاه، تزريق اميد به جامعه خصوصا نسل جوان است
آيين معارفه سرپرست جديد دانشگاه پيام نور مركز استهبان برگزار شد.
به گزارش روابط عمومي دانشگاه پيام نور استهبان، در اين مراسم ضمن تقدير و تجليل از زحمات 12 ساله خانم كوچك زاده ،دكتر كوروش بامداد دانشيار گروه بيوفيزيك به عنوان سرپرست جديد دانشگاه اين مركز دانشگاهي معرفي شد.
دكتر جاجرمي زاده رئيس دانشگاه پيام نوراستان فارس در اين مراسم ضمن اشاره به نقش و جايگاه دانشگاهها در تربيت و اعتلاي جامعه گفت: براي حركت رو به جلوي اين انقلاب تمامي ما نقش داريم و جهت دستيابي به اين مهم بايد هر فردي در هر جايگاهي كه قرار دارد كار خود را به درستي انجام دهد .هر كدام از ما بايد وظيفه و مسئوليت خود را به طور صحيح و كامل انجام دهيم .
وي افزود: در فرداي قيامت به اندازه نعمتهايي كه به هر فرد داده شده و مسئوليتهايي كه داشته مورد سوال قرار مي گيرد .مسئوليت ما اكنون در حوزه دانشگاهي و پرورش جوانان است و بايد تمام تلاش خود را در اين عرصه به كار گيريم .
رئيس دانشگاه پيام نور استان فارس افزود: تزريق اميد به جامعه خصوصا نسل جوان از وظايف مهم ماست .نبايد آب به آسياب دشمن بريزيم چرا كه دشمن به دنبال نااميدي است . در صورتي كه ما بفرموده قرآن هيچ وقت حق نااميدي نداريم. بفرموده قرآن ان مع العسر يسرا ،پس از هر سختي آساني هست و اين آيه بيانگر اين است كه خداوند كريم در انسان سعه صدر ايجاد مي نمايد و تحمل سختيها را براي انسان آسان مي نمايد.
وي در بخش ديگري از سخنان خود با ارج نهادن به تلاشهاي خانم كوچك زاده در زمان تصدي مسئوليت دانشگاه پيام نور استهبان، براي آقاي دكتر بامداد در پيشبرد امور اين دانشگاه آرزوي موفقيت نمود .
دكتر عبدالحميد خسروي معاون اجرايي دانشگاه پيام نور استان فارس نيز ضمن تشكر از زحمات 12 ساله خانم كوچك زاده اظهارداشت: ازمركز استهبان هميشه به عنوان يكي از مراكز نمونه ياد مي شود و اين مهم فقط به همت و تلاش كاركنان زحمتكش اين مجموعه قابل دستيابي است. وي همچنين از آقاي دكتر بامداد به سبب قبول اين مسئوليت و زحمت تقدير و تشكر نمود.
طالب پور معاون سياسي-امنيتي فرمانداري استهبان نيز دراين مراسم با تبريك انتصاب آقاي دكتر بامداد ، خواستار تعامل و ارتباط مداوم دانشگاه با فرمانداري شد.
در ادامه اين مراسم دكتر كوروش بامداد سرپرست جديد دانشگاه پيام نور استهبان ، ضمن تشكر از زحمات خانم كوچك زاده ، خواستار تعامل و همكاري همه كاركنان و همچنين مسئولين شهرستاني جهت پيشبرد هر چه بيشتر اهداف دانشگاه گرديد.
گفتني است اين برنامه با حضور دكتر جاجرمي زاده رئيس دانشگاه پيام نور فارس، دكتر خسروي معاون اجرايي استان، مهندس روشن مدير حراست استان، طالب پور معاون سياسي-امنيتي فرمانداري شهرستان استهبان، كاركنان و اعضاي علمي اين دانشگاه برگزار شد.