1401/12/26 جمعه
رونمایی از فاز سوم انجیرستان تحقیقاتی دانشگاه پیام نور نی ریز

رونمایی از فاز سوم انجیرستان تحقیقاتی دانشگاه پیام نور نی ریز فاز سوم انجیرستان تحقیقاتی دانشگاه پیام نور نی ریز با حضور مسئولین استانی دانشگاه و مسئولین محلی نی ریز در این مرکز دانشگاهی راه اندازی شد. به گزارش روابط عمومی دانشگاه پیام نور استان فارس در فاز سوم این انجیرستان که با روشهای دانش بنیان و با هدف انجام تحقیقات کشاورزی و باغبانی در زمینی به مساحت  ۲ هکتار ایجاد شده است بیش از ۱۷۰ اصله نهال کاشته شد. دکتر جاجرمی زاده رییس دانشگاه پیام نور فارس در آیین غرس نهال در این انجیرستان با بیان اینکه تلاش شده است روش کشت عمقی نهال انجیر به عنوان الگوی جدیدی برای مقابله با آفات در دسترس دانش پژوهان و بهره برداران بخش کشاورزی قرار گیرد گفت: در این مجموعه تلاش شده است علاوه بر روشهای نوین باغبانی زمینه ایجاد فعالیتهای علمی دانشجویان و اساتید رشته های مرتبط فراهم شود. صداقت رئیس دانشگاه پیام نور نی ریز نیز با بیان اینکه فاز اول و دوم این مجموعه کشاورزی - تحقیقاتی شامل ۴۵۰ نهال انجیر در ۵ هکتار بوده است گفت: توسعه فضای سبز،کمک به حفظ محیط زیست و ایجاد درآمد پایدار از دیگر اهداف این طرح است. گفتنی است کاشت ۴۰ نهال سبز در بلوار ورودی دانشگاه از دیگر برنامه های این مراسم بود.