كوچك يا بزرگ كردن بخش :.منو اشيا عمودي
1397/6/18 یکشنبه مزایای تحصیل در دانشگاه پیام نور

مزایای تحصیل در دانشگاه پیام نور

بزرگترین دانشگاه دولتی ایران

با مدرک معتبر وزارت علوم (دارای ارزش استخدامی و ادامه تحصیل درخارج از کشور)

1-امکان تحصیل همزمان با کار به دلیل اجباری نبودن شرکت در کلاس های تئوری

2- امکان انتخاب محل آزمون پایان ترم در شهر دلخواه دانشجو

3- اعطای وام تحصیلی و امکان پرداخت شهریه به اقساط

4-قابلیت انتخاب درس به صورت الکترونیکی و غیر حضوری

5- برگزاری همه کلاسها در طول ترم و امکان اخذ 8 نمره میان ترم

6- امکان ادامه تحصیل در کلیۀ دانشگاه های ایران و جهان

7- تحصیل با حداقل هزینه ممکن (کمترین شهریه دانشگاهی)

8- قابلیت فراغت از تحصیل در کمترین مدت ممکن

9- کسب مهارت های تست زنی جهت کنکور کارشناسی ارشد و دکتری

10- ایجاد خودباوری و اعتماد به نفس با توجه به دانشجو محور بودن دانشگاه

11- ارتقای پایۀ علمی دانشجویان نسبت به بدو ورود

12 -برخورداری از کتابهای قوی، خودآموز، قابل دسترس و ارزان قیمت

13-بهره گیری از استادان مجرّب

14-بهره گیری از بزرگترین سیستم جامع الکترونیکی در کشور

15- برخورداری از کتابخانه های مجهز الکترونیکی و کاغذی و سالن قرائت

16- بهره گیری از آزمایشگاه های مجهز علوم پایه و فنی مهندسی و  کارگاه های مجهز کامپیوتر

17- بهره گیری از سیستم آموزشی بروز و کارآمد

18- اعطای معافیت تحصیلی برای مشمولین

19- سرعت روند صدور گواهی موقت فارغ التحصیلی

20- برخورداری از محیط دلنشین، آرام و علمی

21- برخورداری از همایش ها و برنامه های فعّالانۀ انجمن های علمی، کانون ها و تشکّل های دانشجویی و بهره مندی از اردوهای زیارتی، تفریحی و علمی.

ویژگیهای دانشگاه پیام نور

1ـ بزرگترین دانشگاه دولتی وزارت علوم و یکی از ابر دانشگاههای جهان

2ـ قطب مجازی دانشگاههای جهان اسلام  و دارای گسترده ترین شبکه آموزش های مجازی با بیشترین دانشجوی آموزش الکترونیک در کشور و رتبه دوم  سومین جشنواره ملی ارتباطات و فناوری اطلاعات کشور

3ـ رتبه هشتم تولید علم در بین تمامی دانشگاههای وزارت علوم در کشور

4 ـ تحصیل 50درصد  دانشجویان دانشگاههای دولتی در این دانشگاه و  30درصد کل دانشجویان کشور

5ـ نظام آموزشی منعطف و متفاوت با نظام سنتی (با ویژگیهای دانشجو محوری، منابع درسی غنی و معتبر، آزمونهای متمرکز کشوری)

6ـ بالا بودن درصد پذیرش فارغ التحصیلان در مقاطع بالاتر تحصیلی، آزمونهای وکالت ، استخدامی و... به دلیل بار علمی دانش آموختگان

7-هزینه کم و مشکلات اخلاقی و فرهنگی حداقل، آرامش و اطمینان خانواده ها به دلیل پذیرش بومی دانشجو و تحصیل دانشجو در محل سکونت خود (شعاع 100 کیلومتر)

8 ـ ارائه انواع خدمات بصورت الکترونیکی و عدم الزام برای حضور در کلاسهای نظری

9ـ انتخاب محل آزمون های پایان نیمسال توسط دانشجویان کارشناسی ارشد در 500 مرکز وواحد در سراسر کشور

افتخارات و توانمندی های دانشگاه پیام نور

1-  کسب رتبه هشتم علمی، در پایگاه استنادی جهان اسلام توسط دانشگاه پیام نور

2- کسب رتبه ششم دانشگاه پیام نور ایران در میان دانشگاه های آموزش از راه دور جهان

3- کسب رتبه 22 برترین دانشگاه های ایران توسط دانشگاه پیام نور بر اساس رتبه بندی گروه SQ از ویکی پدیا، دانشنامه آزاد

4- احراز رتبه اول دانشگاه های پیام نور کشور در سال تحصیلی 92-91 توسط دانشگاه پیام نور استان فارس

آیا می دانید؟

*بیشترین رتبه های برتر کنکور کارشناسی ارشد از فارغ التحصیلان پیام نور هستند

* پذیرش دانشجو در دانشگاه پیام نور صرفا از طریق سازمان سنجش صورت می گیرد. درمقطع کارشناسی ثبت نام از طریق کنکور سراسری و همچنین پذیرش براساس سوابق تحصیلی می باشد. درمقطع کارشناسی ارشد نیز پذیرش از طریق کنکورسراسری و دوره فراگیر انجام می شود. در خصوص دوره دکتری تخصصی نیز صرفاَ از طریق کنکور سراسری پذیرش دانشجو انجام می پذیرد.

*مدارک تحصیلی این دانشگاه  مانند سایر دانشگاه های دولتی ، معتبر و دارای ارزش استخدامی وادامه تحصیل در مقاطع بالاتر در داخل و خارج از کشور است.

*ساختار آموزشی در دانشگاه پیام نور تلفیقی از نظام آموزش باز و آموزش از راه دور می باشد . به عبارت بهتر آموزش دراین دانشگاه دانشجو محور وکتاب محور است .

*برای ورود به این دانشگاه هیچ محدودیتی از لحاظ سنی وجود ندارد. با توجه به اینکه حضور درکلاسهای تئوری الزامی نیست بنابراین تحصیل همزمان با اشتغال، براساس آیین نامه های آموزشی بلامانع است.