اطلاعیه ها
1399/2/15 دوشنبه
نحوه درخواست فارغ التحصیلان پیام نور متقاضی طرح در وزارت بهداشت

دانش آموختگان رشته‌های روانشناسی بالینی، مددکاری و مهندسی پزشکی متقاضی گذراندن دوره طرح وزارت بهداشت، درمان و آموزش پزشکی لازم است همراه با در دست داشتن کارت ملی و اصل مدرک پایان تحصیلات به مرکز محل تحصیل یا نزدیکترین مرکز به محل سکونت خود مراجعه کرده و درخواست خود را ارائه کنند. مراکز می‌توانند در راستای درخواست دانشجو ضمن پیوست نمودن تصویر کارت ملی و تصویر مدرک پایان تحصیلات صرفا از طریق اتوماسیون با اداره کل خدمات آموزشی مکاتبه کنند. متقاضیان می‌توانند بدون حضور در سازمان مرکزی، پس از هماهنگی با دفتر اداره دانش آموختگان سازمان مرکزی با شماره‌های 23322474 و 23322613 و اطمینان از ارسال درخواست ایشان به وزارت علوم، تحقیقات و فناوری، با در دست داشتن اصل کارت ملی و اصل مدرک پایان تحصیلات به واحد ذیربط در سازمان امور دانشجویان مراجعه کنند.