اطلاعیه ها
1401/3/4 چهارشنبه
زمان دريافت كارت ورود به جلسه

تمامي دانشجويان گرامي مي توانند از روز 8 خرداد 1401 با ورود به سامانه گلستان، نسبت به دریافت كارت شركت در جلسه آزمون (گزارش 428) خود از طريق مسير زير دريافت نمايند :
منوي كاربر ==> آموزش ==> گزارش هاي آموزش ==> دانشجو ==> اطلاعات ثبت نام و امتحان => برنامه امتحان پايان ترم دانشجو

شايان ذكر است تعدادي از دانشجويان به دلايل زير قادر به دريافت كارت شركت در جلسه آزمون نمي باشند :
1.       دانشجويان بدهكار :اين دسته از دانشجويان مي توانند با پرداخت بدهي خود(با دريافت گزارش 163 از طريق مسير زير) و حداقل پس از 36 ساعت(به جز ايام تعطيل)، كارت آزمون خود را دريافت نمايند.
منوي كاربر ==> آموزش ==> گزارش هاي آموزش ==> شهريه ==> ليست ها و آمارها => فرم واريز وجوه دانشگاه پيام نور

2.       دانشجوياني كه شماره ملي آنها در سيستم وجود ندارد : اين دسته از دانشجويان مي توانند پس از ثبت شماره ملي خود در سيستم - از طريق مسير زير - كارت آزمون خود را دريافت نمايند.
منوي كاربر ==> آموزش ==> دانشجو ==> مشخصات دانشجو ==>تغيير شماره ملي دانشجو