اطلاعیه ها
1401/9/14 دوشنبه
زمان دريافت كارت ورود به جلسه آزمون های پایان ترم
زمان دريافت كارت ورود به جلسه

تمامي دانشجويان گرامي مي توانند از روز15 آذرماه 1401 با ورود به سامانه گلستان، نسبت به دریافت كارت شركت در جلسه آزمون (گزارش 428) خود از طريق مسير زير دريافت نمايند :
منوي كاربر ==> آموزش ==> گزارش هاي آموزش ==> دانشجو ==> اطلاعات ثبت نام و امتحان => برنامه امتحان پايان ترم دانشجو

شايان ذكر است تعدادي از دانشجويان به دلايل زير قادر به دريافت كارت شركت در جلسه آزمون نمي باشند :
1.       دانشجويان بدهكار :اين دسته از دانشجويان مي توانند با پرداخت بدهي خود(با دريافت گزارش 163 از طريق مسير زير) و حداقل پس از 36 ساعت(به جز ايام تعطيل)، كارت آزمون خود را دريافت نمايند.
منوي كاربر ==> آموزش ==> گزارش هاي آموزش ==> شهريه ==> ليست ها و آمارها => فرم واريز وجوه دانشگاه پيام نور

2.       دانشجوياني كه شماره ملي آنها در سيستم وجود ندارد : اين دسته از دانشجويان مي توانند پس از ثبت شماره ملي خود در سيستم - از طريق مسير زير - كارت آزمون خود را دريافت نمايند.
منوي كاربر ==> آموزش ==> دانشجو ==> مشخصات دانشجو ==>تغيير شماره ملي دانشجو