1399/12/5 سه‌شنبه
محسن کریمی نائب رئیس سازمان ورزشهای رزمیEIKO آسیا شد
مدیرتربیت بدنی دانشگاه پیام نور فارس، نائب رئیس سازمان ورزشهای رزمیEIKO آسیا شد

با حکمی از سوی wolfgann رئیس سازمان ورزشهای رزمی جهان(EiKO) ، محسن کریمی ورزشکار شیرازی و مدیر تربیت بدنی دانشگاه پیام نور استان فارس ، بعنوان نائب رئیس این سازمان در آسیا منصوب شد.
به گزارش روابط عمومی دانشگاه پیام نور استان فارس ، سازمان EIKO شامل کلیه ورزشهای رزمی بوده که مرکزیت آن در کشور آلمان است. ریاست بخش اروپا و آسیای این سازمان  بر عهده استاد الحکیم می باشد که محسن کریمی به تازگی بعنوان نائب رئیس بخش آسیا از سوی این سازمان منصوب شده است.
سازمان ورزشهای رزمیEiko در حال حاضر در اکثر کشورها فعال می باشد که بدلیل شیوع کرونا فعالیتها بصورت مجازی انجام می گیرد.
بنا برگفته کریمی مدیرتربیت بدنی دانشگاه پیام نور استان فارس ، قرار است اولین دوره مسابقات بین المللی هنرهای رزمی با همکاری دکتر صیف رئیس دانشگاه پیام نور استان فارس و مسئولین سازمان مرکزی دانشگاه پیام نور، به میزبانی دانشگاه پیام نور استان فارس درآینده ای نزدیک برگزار شود.
از جمله موفقيتهاي محسن كريمي مي توان به كسب مقام قهرماني كاراته جهان سبك كوبه اوزاكا در كشور مالزي، رئيس انجمن كاراته دانشگاه پيام نور كشور ،مديريت در راهيابي تيم كاراته دانشجويان دختر دانشگاه پيام نور در جايگاه نخست مسابقات سوپرليگ كشور، سرمربي تيم پيام نور كشور در مسابقات وزارت علوم و كسب مقام اول ، اشاره كرد.