1402/10/13 چهارشنبه
مراسم بزرگداشت روز زن و مقام مادر مادر و سالروز شهادت حاج قاسم سلیمانی
همزمان با سالروز شهادت سپهبد شهید حاج قاسم سلیمانی ، ولادت با سعادت حضرت فاطمه(س) و روز گرامیداشت زن و مقام مادر مراسمی به همین منظور به صورت جداگانه در ساختمان ستاد مدیریت دانشگاه پیام نور استان فارس و مرکز شیراز برگزار شد.

به گزارش روابط عمومی دانشگاه پیام نور استان فارس در این برنامه های مجزا که با حضور بانوان و آقایان عضو علمی و اداری  و با هدف نکوداشت این مناسبت ها و قدردانی از تلاش همکاران در برگزاری مطلوب امتحانات برگزار شد دکتر محسن جاجرمی زاده رییس دانشگاه و حجت الاسلام ثابت مسئول دفتر نهاد نمایندگی مقام معظم رهبری  به بیان فضائل حضرت فاطمه صدیقه(س) پرداختند.
اجرای مسابقه،تقدیراز شرکت کنندگان،تقدیر از برگزیدگان ورزشی، پذیرایی و مولودی از بخشهای این برنامه ها بود.
ذیلا تصاویری از این گزارشرا ملاحظه می فرمایید.

ذیلا تصاویری از این گزارشرا ملاحظه می فرمایید.