1402/12/23 چهارشنبه
برگزاری همایش ملی مدیریت پویا و اقتصاد دانش بنیان به میزبانی دانشگاه پیام نور کازرون

نخستین همایش ملی مدیریت پویا و اقتصاد دانش بنیان با محوریت تولید و اشتغال زایی به میزبانی دانشگاه پیام نور مرکز کازرون به صورت برخط برگزار شد. به گزارش روابط عمومی دانشگاه پیام نور استان فارس دکتر محسن جاجرمی زاده طی ارتباط تصویری در ابتدای این همایش گفت: مقام معظم رهبری از سال 89 کلید واژه اقتصاد دانش بنیان را مطرح فرمودند و در سال 1401 آن را به شعار سال تبدیل نمودند. رئیس دانشگاه پیام نور استان فارس افزود: اقتصاد دانش بنیان افزایش قدرت سیاسی، نفوذ فرهنگی،کاهش اثر تحریم ها، رشد علمی و کاهش وابستگی ثروت حاصل از فروش نفت و گاز را به همراه خواهد داشت. وی تاکید کرد: مدیریت پویا در واقع بررسی نسبت بین دورن و بیرون سازمان است که وضعیت سازمان را در محیطی پویا و پیچیده برای تعالی سازمانی دنبال می کند. همچنین دکتر محمد تقی امینی دبیر علمی این رویداد علمی تعداد مقالات ارسال شده به دبیرخانه همایش را 250 عنوان کرد و گفت: از این تعداد 170 مقاله انتخاب و برای ارائه به مخاطبین برگزیده شد. وی افزود: استقبال از ارسال مقالات به این همایش بیانگر علاقه جامعه دانشگاهی به این موضوع است و در تلاش هستیم مقالات دریافتی در پایگاه استنادی علوم و فناوری جهان اسلام نمایه شود. دکتر خلیل صفری دبیر اجرایی این همایش نیز گفت: مدیریت پویا، رویکردی است که اجازه می دهد تا با تغییرات سریع و پیچیده محیط کسب و کار، به صورت موثر مواجه شویم و این رویکرد، ما را قادر می سازد تا به جای واکنش به تغییرات، آنها را پیش بینی کنیم و با آنها همگام شویم. وی یادآور شد: اقتصاد دانش بنیان نیز، مفهومی است که بر این باور استوار است دانش و اطلاعات، می توانند به عنوان یک منبع اصلی رشد اقتصادی عمل کنند؛ در این نوع اقتصاد، دانش و تکنولوژی های نوین، نقش محوری در توسعه و رشد دارند. به گفته سرپرست دانشگاه پیام نور کازرون، 15 محور علمی تولید و اشتغال،24 محور اقتصاد و 24 محور حوزه مدیریت در این همایش مبنای دریافت مقالات قرار گرفته است. دکتر میثم جعفری پور اظهار داشت: موسسه civilica،پایگاه استنادی علوم وفناوری جهان اسلام(isc)،اداره کل صنعت،معدن وتجارت و بسیج مهندسین صنعت و معدن در برگزاری این رویداد علمی مشارکت داشتند.