1394/9/3 سه‌شنبه
آزمون های متمرکز ومنابع آموزشی استاندارد اعتبار دانشگاه پیام نور است

رئیس دانشگاه پیام نور استان فارس گفت: اعتبار دانشگاه پیام نور به برگزاری آزمون های متمرکز ومنابع آموزشی استاندارد است.

دکتر عبدالرسول قرائتی که درجمع اعضای ستاد امتحانات دانشگاه پیام نور استان فارس سخن می گفت، اضافه کرد: به دلیل اهمیت امتحانات در دانشگاه، باید همه توان همکاران و امکانات موجود برای برگزاری مطلوب آن در سراسر استان بکار گرفته شود.

رئیس دانشگاه پیام نوراستان فارس با بیان اینکه امتحانات پایان نیمسال اول دانشگاه پیام نور ، از اول دی ماه آغاز وتا 28 دی ماه ادامه خواهد داشت،افزود: امسال نیز همچون سالهای گذشته علاوه بر برگزاری آزمون های کاغذی، آزمون های مکانیزه نیز برگزار خواهد شد.

دکتر قرائتی عدم دخالت نیروی انسانی در تصحیح اوراق امتحانی دانشجویان را یکی از مزیت های دانشگاه پیام نور عنوان کرد و درباره سابقه استفاده از دستگاه های تصحیح پاسخنامه در دانشگاه پیام نور اظهارداشت: در سال 1381 برای اولین بار در کشور تصحیح پاسخنامه آزمون های تستی در منطقه 5 کشور به مدیریت استان فارس آغاز شد که درهمین راستا نرم افزار ویژه ای از سوی استان فارس آماده گردید که با استفاده از نرم افزار مذکور ضریب خطای تصحیح پاسخنامه ها نیز به صفر رسید.

وی از همکاران دانشگاه پیام نور خواست تا زمینه برگزاری آزمون ها درفضای آرام و به دور از استرس را برای دانشجویان فراهم کنند . دکتر قرائتی ابراز امیدواری نمود با تلاش روسای مراکز وواحدها وکلیه همکاران دانشگاه واعضای محترم هیئت علمی، آزمون های پایانی نیمسال اول 60هزار دانشجوی دانشگاه پیام نور در 40شهر استان فارس به نحو مطلوب برگزار شده وجایگاه برتر استان فارس همچون گذشته محفوظ گردد.