1402/2/12 سه‌شنبه
اعلام مهلت تغییر محل آزمون دانشگاه پیام نور
معاون آموزشی و پژوهشی دانشگاه پیام نور استان فارس :اعلام مهلت تغییر محل آزمون دانشگاه پیام نور

معاون آموزشی و پژوهشی دانشگاه پیام نور استان فارس گفت: دانشجویان دانشگاه پیام نور در سراسر کشور تا 16 اردیبهشت برای تغییر محل آزمون خود در نیمسال تحصیلی جاری فرصت دارند.
به گزارش روابط عمومی دانشگاه پیام نور استان فارس دکتر سعید زحمتکش با اشاره به اینکه یکی از مزیت های آموزشی این دانشگاه تعیین محل آزمونهای پایان ترم در شهر محل دلخواه است افزود: دانشجویان مقاطع کارشناسی و کارشناسی ارشد بدون هیچگونه محدودیتی می توانند در محل سکونت خود نسبت به حضور در جلسه آزمون اقدام نمایند.
وی یادآور شد: دانشجویان متقاضی ساکن در استان فارس می توانند به شرط پرداخت کامل شهریه از طریق سامانه آموزشی گلستان در یکی از 40 مرکز یا واحد شهرستانی در جلسات آزمون شرکت کنند.