منو اشيا عمودي
بازديدها
راهنمای دانشجویان
ورود

1395/6/16 سه‌شنبه جزئیات نحوه ثبت نام پذیرفته شدگان کارشناسی ارشد در دانشگاه پیام نور

ضمن تبریک و آرزوی موفقیت برای تمامی پذیرفته شدگان آزمون کارشناسی ارشد سال 95 و ورود به دانشگاه

پیام نور، به اطلاع می رساند، ثبت نام کلیه پذیرفته شدگان از 20 لغایت 25 شهریورماه به صورت غیرحضوری و

از طریق سامانه گلستان به نشانی reg.pnu.ac.ir صورت می گیرد و کلیه پذیرفته شدگان در دوره کارشناسی

ضمناً روند ثبت نام به شرح ذیل است:

1- پذیرفته شدگان گرامی لازم است با مراجعه به سایت http://reg.pnu.ac.ir از نحوه نام نویسی آگاهی یابند.

1

-1- پذیرفته شدگان پس از ورود به سایت در مهلت اعلام شده و با مطالعه صفحه ورودی می‌توانند با استفاده از

دانشگاهی گلستان شوند.

1-2- پذیرفته شدگان لازم است اسکن مدارک ذیل را در قالبJPGیا JPEG و با حجم هرعکس حداکثر 250 کیلو بایت تهیه و در هنگام ثبت نام غیر حضوری بارگذاری نمایند.

1-تصویر صفحه اول وسوم شناسنامه

2-تصویر کارت ملی (پشت و رو)

3-مدرک مشخص کننده وضعیت نظام وظیفه (ویژه آقایان )

4-تصویر مدرک کارشناسی (برای مدرک کارشناسی ناپیوسته لازم است مدرک کاردانی نیز درج شود)

5- گواهی از مراجع ذیربط مربوط به استفاده کنندگان از سهمیه .

دانشجویان پس از ثبت نام اولیه و بارگذاری مدارک مورد نیاز جهت تشکیل پرونده در زمان تعیین شده به محل قبولی مراجعه و نسبت به تشکیل پرونده اقدام نمایند.

6- امکان تقاضای مهمان از تاریخ 21/06/95 لغایت 27/06/95 در سامانه آموزشی گلستان و برای نیمسال اول 96/95 فراهم می باشد .

7- انتخاب واحد دانشجویان از تاریخ 23/06/95 لغایت 31/06/95 خواهد بود .